Style: Modern  ·  Location: South Hill

This 1970’s built home had a poor layout and 80’s materials. By removing one wall we were able to connect the existing open floor plan to the kitchen.

A large closet was removed, connecting the kitchen and dining by way of a very attractive beverage area. Our goal was to improve the function of the entire main floor according to this family’s needs. Wenge cabinetry was chosen which complimented the existing cedar accents throughout the interior of the home. Generous walk-space around the island allowed for multiple users to navigate without interference.

Before & After

Use the circle & arrows to slide between images

Additional Photos

Feedback

"They take the time to listen to your concerns and needs, and then provide solutions that we could have never thought of on our own."

Dan and Kim C.

Materials

Frameless wenge cabinetry; 3cm cosmos granite rich in red garnets; iridescent red accent backsplash tile; built-in refrigeration; through-body porcelain floor tile

Share This